مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سایت شرط بندی فوتبال

همسرم در این سایت 200 میلیون از دست داده ایا اگه از طریق پلیس فتا اقدام کنیم مشکلی برای خودش هم بوجود میاد؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
بله جرم است اما جرم سبکیست و اصولا امکان استفاده از تسهیلات قانونی وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پیگیری نمایید
البته عمل شما جرم است و با شرایطی خاص به جزا نقدی محکوم خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت پیگیری و شناسایی سایت نتیجه ای برای شما نخواهد داشت و امکان برگرداندن پول برای شما وجود ندارد و در شناسایی به نفع دولت ضبط خواهد شد.
شرط بندی طبق قانون جرم است و فرقی نمی کند بازنده باشید یا نه.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عضویت و اقدام در سایت های شرط بندی جرم است و حساب شما از طرف دادستانی کل کشور مسدود میگردد. بهتر است از طریق سایت قمار eers. ir اقدام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شرکت در سلیتهای شرط بندی نوعی قمار و جرم است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مجازات ان برای اولین بار جزای نقدی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مقصود شما از این کار بازگرداندن 200 میلیون رفته است متاسفانه چنین امکانی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بازی در سایت های شرط بندی جرم می باشد اما می توانید پیگیری نمایید و این احتمال وجود دارد که داستان محترم حساب شما را مسدود نماید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله در صورت اثبات اطلاع و آگاه بودن از نامشروع بودن سایت ها بله

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پیش نمیاد ولی رسیدگی نمیکنند چون ورود در این سایت عیر قانونیه فقط برای اینکه انها را دستگیر کنند تا سر یه بدبخت دیگر را کلاه نگدارند خوبه