مشاوره حقوقی رایگان - قمار انلاین

سلام من چند وقته تو سایت شرط بندی شرکت کردم و مبلغ 1 میلیارد باختم از پلیس فتا منو خواستند ورفتم و گفتن میره پرونده به دادیاری 20 و من ابلاغیه اومده بود برام چند بار نفهمیدم و نرفتم و جلب صادر شد و بازم نفهمیدم دیروز فتم دادگاه گفتن پرونده رای صادر شده و تورو دادگاه میخواد ولی من تو پرونده مبلغ 13 میلیون نوشتم الان چی میشه چیکار میتونم بکنم آیا حکم زندان هم داره

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر جریمه نقدی صادر شده می توانید نسبت به پرداخت آن اقدام تا از بازداشت شما امتناع گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به رای دادگاه اعتراض کنید.
جهت اظهارنظر دقیق نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید اعتراض نمایید یا وکیل بگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام می توانید به رای دادگاه اعتراض کنید. جهت اظهارنظر دقیق نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ممکن است حسب مورد ، مجازات حبس یا جزا نقدی صادر شده باشد
جهت مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید اعتراض نمایید یا وکیل بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر فرصت اعتراض باقیست اعتراض کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام میتوانید به این دادگاه اعتراض نمایید ممکن است مجازات حبس یا جزای نقدی صادر شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .نیاز به بررسی دارد .بهتر است در پرونده از وکیل استفاده نمایید که از طریق سامانه می توانید اقدام نمایید.در موارد کیفری به یک پرسش وپاسخ اکتفا نکنید .