مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف به منزل

سلام. در مرداد ماه از کارمند اداره آب مبنی بر ورود به عنف شکایت کردم. دو تا شاهد طبق خواسته دادیار شعبه چهارم عمومی آوردم و آن ها هم بر ورود غیر مجاز شهادت دادند. ضمن این که خود متشاکی در اظهاراتش نیز اقرار کرده در نبودن صاحبخانه در منزل، بچه ای را وادار به باز کردن منزل شخصی بنده کرده اند. اما دادیار نامبرده را تبرئه و کار ایشان را وظیفه ذاتی و شرعی عنوان کرده و شکایت اینجانب را بی مورد قلم داده.

پاسخ ها :

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

سلام و عرض ادب
بنظر بنده یکی از ارکان متشکله جرم که سو نیت و رکن روانی جرم ورود به عنف هست، مخدوش میباشد و قرار منع تعقیب به درستی اصدار گردیده