مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام اگر زن بنده به قرار تمکین برگردد و خودزنی کند تا گردن بنده بیاندازد چه کاری میتونم بکنم چون چند بار این کارو کرده. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دوست عزیز برابر روایتی که دراین خصوص وارد شده است (الحاکم جاهل بین العالمین) موضوع مطرح اثباتی است ودر هرصورت مدعی بایدبرای ادعای خود بینه ودلیل ارائه دهد هرچند که در این حالت اوصولا خانم ها با طرح شکایت ومراجعه به پزشکی قانونی صدمات وارده را محرز می نمایند اما انتساب ضرب وجرح به شخص مشتکی عنه مستلزم ایجاداقناع وجدانی برای بازپرس وقاضی است وشما برای رد ادعای کذب می توانید دلیل وشهود معارض ارائه دهید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام در معاینات پزشکی قانونی به راحتی خود زنی را تشخیص میدهد و بینه با مدعی است