مشاوره حقوقی رایگان - چک و جعل عنوان

با سلام من یک چکی از یک نفر دریافت کردم که باید وصول میشد شخصی خودش به من وکیل معرفی کرد (از مشتریان خودم بود) در همان روز تاریخ چک باهم به بانک رفتیم و ایشون چک رو به نام خودش برگشت زد و برای کارهای قانونی اقدام کرد الان حدود 2 سال از این موضوع میگذره و ایشون از من حق وکالت هم دریافت کردن که مبلغ حدود 2 میلیون پول نقد بوده و مابقی جنس مغازه ام(کامپیوتر) من حتی برای اعسار هم پول به حساب ایشون ریختم ولی تا الان که 2 سال از این موضوع گذشته هیچ اقدامی برای رد مال صورت نگرفته بنده احساس میکنم که ایشون با صاحب چک تبانی کرده و همچنین که ایشون اصلا وکیل نیستن چون توی سایت کانون وکلا اسمشون نیست و با من فقط بر روی یک برگه به صورت دستی نوشتن که از من یک فقره چک گرفتن برای انجام مراحل قانونی و هیچ قراردادی هم نداریم و حتی کارت وکالت هم ندارن میخواستم ببینم که من باید چیکار کنم و چطور اقدام کنم و اگه یکی از دوستان وکالت بنده رو تقبل کنند چقدر هزینه میگیرن و آیا به نتیجه میرسم یا نه که مهمترین قسمت هستش مبلغ چک هم 35 میلیون می باشد با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به اوضاع واحوال شما باید بر علیه آن آقا به استناد همان رسید طرح دعوا با موضوعیت استرداد عین چک را بنمایید.یاالله

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
در صورتیکه آقای به اصطلاح وکیل ، وکیل دادگستری نباشند اقدام مشارالیه مصداق کلاهبرداری بوده بهترین راه حل شکایت کیفری کلاهبرداری علیه مشارالیه می باشد که رسید عادی ، پول واریزی به حساب ایشان و استشهادیه ، ضمایم شکواییه شما باید باشد .
بله شما نتیجه خواهید گرفت
اگر بنده وکالت شمارا قبول کنم 3 میلیون تومان حق الوکاله بندس 1/5 میلیون تومان آن را بدواً و 1/5میلیون تومان پس از حصول نتیجه .
باتشکر

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
با عنایت به اینکه صاحب چک کسی است که چک به نام او برگشت خورده است شما نمی توانید ادعای مالکیت چک را بنمایید مگر آنکه تحت عنوان کلاهبرداری و جعل عنوان از وکیل تقلبی شکایت نمایید.
ای کاش تحقیقات خود را قبل از اینکه به اصل موضوع پی ببرید انجام می دادید
در حال حاضر در دعاوی کیفری مبلغ حق الوکال برابر تعرفه 500 هزار تومان است اما با توافق طرفین این مبلغ بیشتر هم می شودد