مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال

سلام.
دادخواستی برای تقسیم اموال و تحویل سهم الشرکه داده بودم که طبق نظر کارشناس انجام شود.
دادرس شعبه بعد از جلسه رسیدگی و مطالعه پرونده دستور داده تا کارشناس نظرش را در مورد.
الف: تا تاریخ مندرج در دادنامه مربوط به اثبات توافق فی ما بین، چه مراحلی از توافق نامه اجرا شده بوده است.
ب: در حال حاضر چه مراحلی از مراحل مندرج در قرارداد اجرا شده است.
ج: اقدامات توسط چه فردی انجام شده است. ( از ابتدا تا وضعیت حاضر )
د: مشمول کدام بند از توافق تنظیمی می باشد.
جواب الف: کلیه مراحل تا تاریخ مندرج در دادنامه یعنی ( 94/8/24 ) انجام شده که شامل یکصد هکتار زمین و کلیه مستحدثات می باشد و دو هزار راس گوسفند مولد.
جواب ب: در حال حاضر بدهی مجموعه به بانک کشاورزی توسط شرکا از محل درآمد مجموعه تسویه شده است.
جواب ج : اقدامات طبق توافق توسط اینجانب (خواهان) انجام شده.
لطفا بفرمائید منظور دادرس از خواسته ها چیست. آیا سهمم از زمین و گوسفندها و مستحدثات را طبق نظریه کارشناس برمیگردونند؟ ممنون و سپاسگزار

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

برای مشخص کردن سهام هریک بر اساس قانون ارث ، سپس چنانچه توافقی شده میزان توافقات ، چون وقتی توافق خصوصی باشد بر تعیین سهم الارث بر اساس قانون تقدم دارد