مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع (زنا)

سلام رابطه نامشروع زن و مرد متاهل چگونه ثابت میشود. در موردی مردی از رابطه نامشروع زنش با مرد دیگری در منزلش دوربین کار گذاشته 1- آیا مرد میتواند شاکی از مرد زنا کننده باشد ؟ 2- بدون اقرار زنا ثابت میشود ؟ آیا مرد مجاز به کارگذاشتن دوربین بوده است ؟ 3- آیا شاکی میتواند حق السکوت بگیرد؟ متشکرم

پاسخ ها :

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

سلام رابطه نامشروع زنا با اقرار فقط قابل اثبات است یا 4 شاهد عینی / در غیر ان ممکن است تعزیر شوند مثلا شلاق/09122440580 باقری

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

بله مرد می تواند شکایت نماید اگر فیلم موجود باشد حتی بدون اقرار قاضی به علم میرسد واینکه مرد مختار بوده در ملکی که به طریق قانونی در ید وی بوده دوربین نصب کند در مورد حق السکوت منظور خود را به وضوح بیان کنید احتمال نقشه قبلی است بهتر است با وکیل مشورت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مرد می تواند دوربین نصب کند
و اگر خرد قصد طلاق همسرش را دارد بهتر است دوستانه با ابراء مهریه از طرف همسرش طلاق دهد.
به هر حال اگر قصد شکایت داشته باشد با فیلم دوربین های مداربسته موضوع قابل پیگیری است.