مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام
اگر یک زن متاهل و مرد متاهل (زن را به طور قطع مطمئن نیستم فکر کنم در شرف طلاق است) را در مکانی ببینیم آیا مجازاتی دارد؟ (نه در حال رابطه جنسی! فقط به تنهایی در یک مکان باشند)
برای اثباتش فیلمی که با گوشی گرفته شده قابل استناد است؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

خیر مصداق رابطه نامشروع نیست

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، باید مکان و نوع رابطه و معاشرت را در نظر گرفت و نمیتوان بطور حتم این مورد را از مصادیق رابطه نامشروع دانست . در این خصوص بین حقوق دانان، اختلاف نظر وجود دارد که آیا روابط سطحی و معاشرت ساده نیز بین زن و مرد، رابطه نامشروع است یا نه. اما گاهی با شرایطی دادستان یا قاضی دادگاه، اینطور روابط را نیز رابطه نامشروع تلقی میکنند .