مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه

درود.
چند ماهی از عقد من میگذرد و همسرم باکره نمی باشد.
ترک تمکین کرده و مهریه و نفقه و ... را اجرا گذاشته.
من هم حکم تمکین را با اظهارات ایشان در دادگاه خانواده گرفتم.
آیا برای درخواست حکم تجرد از طرف من، حضور همسرم را نیز به ایشان اعلام میکنن؟
همسرم بعد از دریافت حکم تجرد من میتواند طلاق را درخواست کند، یا بعد از چند سال و یا تا زمانی که من حتی با حکم تجرد ازدواج کرده باشم میتواند؟ آیا در هیچ صورت چون حق طلاق با من میباشد نمیتواند طلاق بگیرد؟

دو ماه بعد از عقد به اصرار ایشان باکرگی را از دست دادن و ترک رابطه کردن و مهریه را به صورت کامل اجرا گذاشتن و با درخواست من که با مبلغی پایین تر از مهریه به صورت توافقی جدا شویم که از سوی همسرم رد شده و این رابطه به صورت لجبازی ادمه دارد.
در چه صورت من از دادن مهریه همسرم راحت شوم؟

آیا اینکارشون که چند ماه بعد از عقد عدم تمکین کرده و در دادگاه هم گفته نمیتونم زندگی کنم بدون دلیل و مدرک و سپس مهریه و .... غیره رو اجرا گذاشته کلاهبرداری محسوب میشه یا خیر؟

سپاس

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام چیزی تحت عنوان حکم تجرد وجود ندارد.
با عدم تمکین می توانید تقاضای ازدواج مجدد بدهید.
نه مطالبه مهریه جرم نیست