مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وكالت و عزل وكيل

با سلام، با توجه به عدم رضايت از وكيل به چه صورت می شود وكيل ديگری را جايگزين وكيل فعلی كنم؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. ابتدا سعی کنید به صورت سازشی وکالت را اقاله کنید در غیر این صورت با مراجعه به شعبه دادگاه وکیل را عزل کنید و وکیل جدید انتخاب نمایید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

البته باید حقوق مالی را پرداخت نماید وعزل وکیل مانع پرداخت حقوق مالی او بر اساس توافقات قبلی تا زمان عزل وی نیست

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

شما هر زمان میتونی وکیل را عزل کنی منتها تا اون زمان وکیل حق مطالبه اجرت المثل داره..و ...