مشاوره حقوقی رایگان - تصرف وثیقه متهم فراری

ﺳﻼﻡ , ﺷﺨﺼﻰ ﻣﺤﮑﻮﻡ ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺣﺪﻭﺩ ﻫﻔﺪﻩ ﺳﺎﻝ ﻗﺒﻞ ﺑﺎ ﻭﺛﻴﻘﻪ ﺻﺪ ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺑﺮﺍﻳﺶ ﮔﺬﺍﺷﺘﻴﻢ ﺑﻪ ﻣﺮﺧﺼﻰ ﺍﻣﺪ ﻭ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩ , ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﻣﻠﮏ ﻣﺎ ﺭﺍ ﻣﻴﺨﻮﺍﻫﺪ ﺗﺼﺮﻑ ﮐﻨﺪ ﻭﻟﻰ ﻣﻠﮏ ﻣﺎ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ﺩﻭ ﻣﻴﻠﻴﺎﺭﺩ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﻣﻰ ﺍﺭﺯﺩ , ﻭ ﺍﺯ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﭘﻴﺶ ﺗﺎ ﮐﻨﻮﻥ ﻫﻢ ﻣﺎ ﻣﺒﻠﻎ ﻫﺸﺘﺎﺩ ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﻧﻘﺪ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﺍﺟﺮﺍﻯ ﺍﺣﮑﺎﻡ ﺩﻓﺘﺮ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﺗﻤﻠﻴﮑﻰ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﺍﻳﻢ , ( ﺑﺎ ﺗﻮﺍﻓﻘﻰ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻗﺎﻧﻮﻧﻰ) ﻭﻟﻰ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﻗﻴﻒ ﻓﻮﺭﻯ ﻣﻠﮏ ﺑﺮﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﻣﺪﻩ , ﺳﻮﺍﻝ ﺍﻭﻝ ﻣﻦ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺩﺍﺩﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﻫﻤﺎﻥ ﺻﺪ ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﻃﻠﺐ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﻣﻴﺘﻮﺍﻧﺪ ﺑﺮﺩﺍﺭﺩ ﻳﺎ ﺑﻴﺸﺘﺮ , ? ﺳﻮﺍﻝ ﺩﻭﻡ ﻣﻦ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﻓﺮﺩ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺩﺭ ﮐﺎﻧﺎﺩﺍ ﺍﺳﺖ ﻭ ﭘﻨﺎﻫﻨﺪﮔﻰ ﮐﺎﻣﻞ ﺳﻴﺎﺳﻰ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﺗﺤﺖ ﺣﻤﺎﻳﺖ ﺍﺭﮔﺎﻧﻬﺎﻯ ﺣﻘﻮﻕ ﺑﺸﺮﻯ ﺍﺳﺖ , ﻭ ﺑﻪ ﻫﻴﭻ ﻭﺟﻪ ﻫﻢ ﭘﻠﻴﺲ ﺑﻴﻦ ﺍﻟﻤﻠﻞ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪ , ﻣﺎ ﭼﻪ ﺭﺍﻫﻰ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﮐﻪ ﺳﻨﺪ ﻣﻠﮑﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯﺍﺩ ﮐﻨﻴﻢ , ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﻫﺸﺘﺎﺩ ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﺍﺯ ﺻﺪ ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﻭﺛﻴﻘﻪ ﺭﺍ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻳﻢ ? ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﻭ ﺍﻣﺘﻨﺎﻥ ,

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

نسبت به قرار وثیقه صادره میتوانید معادل مبلغ قرار صادره به صندوق دادگستری پول واریز کنید وپول توقیف میشود سپس ملک را آزاد کنید علی ایحال حتما باید دادگاه صحبت کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با پرداخت صد میلیون تومان مبلغ و ثیقه ذمه شما بری میشود کتبا موضوع را به دادستان محل گزارش بدهید