مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه و متهم فراری

سلام. من برای یکی از دوستانم وثیقه 200 میلیون پول نقد گذاشتم و براش پیام اومده که باید تا 10 روز خودشو معرفی کنه ولی دوستم فرار کرده و هر چی بهش میگم برو میگه نمیرم و میخواد بمونه یجایی تو ایران زندگی کنه که کسی دستش بهش نرسه الان من چیکار کنم ؟ پولم میپره ؟ میتونم کاری انجام بدم تا پولم نپره ؟ اگه داخل ایران بمونه چه مشکلاتی براش پیش میاد بنظرتون این درسته که داره فرار میکنه تا نره زندان در ضمن بهش 2 سال زندان دادن

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وثیقه ضبط می شود و کد ملی ایشان هم مسدود می شود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر نتوانید ایشان را معرفی کنید کل وثیقه شما تا میزان قرار ضبط خواهد شد و زندان ایشان هم به قرار خود باقی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پول شما توقیف می‌شود و جرائم نقدی و مالی برداشته میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به شعبه اجرای احکام مراجعه کنید و سپس کم جلب وی را بگیرید و تحویل زندان دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دوست شما بهتر از خود را معرفی نماید چون قانون به همین راحتی نیست که از ایشان بگذرد مطمئناً حساب های ایشان کد ملی شان توقیف خواهد شد و برایشان عواقب بعدی خواهد داشت

اما شما به عنوان می بایست حاضر کنید و الا وثیقه شما ضبط خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متهم را معرفی کنید تا وثیقه ازاد شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه در صورتیکه نتوانید ایشان را معرفی کنید وثیقه ضبط می شود و زندان نیز به قوت خودش باقی می ماند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر وثیقه گذار متهم را معرفی ننماید وثیقه ضبط خواهد شد

شما باید به دادستانی مراجعه و اعلام نمایید که متهم حاضر به معرفی خود نیست و آدرس محل سکونت متهم را اعلام کنید تا حکم جلب ایشان صادر و توسط مامور حلب گردد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو دادگاه دستور جلب سیارش را بگیر بعد دستگیرش کن تحویلش بده و پول خود را پس بگیر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به شعبه حکم جلب متهم را اخذ و ایشان را به دادگاه تحویل دهید .