مشاوره حقوقی رایگان - لغو استخدامی بانک سرمایه

سلام و خدا قوت
بنده در آزمون و مصاحبه بانک سرمایه قبول و برای معاینات بدو استخدام به بیمارستان بانک ملی تهران معرفی شده و بعد از معاینات با توجه به اینکه نمره چشم بنده رو هم 7/75 هست که باید هر کدام زیر 3باشد و اختلال دید رنگ در حد کم دارم تلفنی به من اعلام کردن که استخدامی شما لغو شده. در صورتی که بقیه بانکها میگن با لیزر بیاری زیر 3 مشکلی نیس. میتوانم به دیوان شکایت کرده و رای مثبت بگیرم؟
آیا شعب دیوان در مراکز استانها به این شکایت رسیدگی میکنن؟

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

اگر ایین نامه ایی باشد وخلاف قانون استخدامی بانک باشد ابطال ایین نامه را باید خواست اما اعتراض به عدم استخدام شما قابل شکایت در دیوان نیست