مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام‌
اگه طلاق به درخواست مرد باشد و در درخواست طلاق، نفقه مشخص شده باشد و مشخص شده که باید ماهیانه 500 هزار تومان نفقه پرداخت شود.
اگه مرد در طی درخواست طلاق که چند ماه طول کشیده ماهیانه 200 هزار تومان ریخته باشد و حالا که رای طلاق قطعی شده ولی مرد هنوز طلاق نداده و نمیخواهد طلاق بدهد شکایت کیفری ترک انفاق زن به جایی میرسد؟
یا فقط از نظر حقوقی باید شکایت کنم؟
آیا باید در صورتی که حکم طلاق را اجرا کند 500 هزار تومن ماهیانه بدهد؟
یا من‌ باید خودم شکایت کنم که کارشناس نظر بدهد؟

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

کیفری فقط ناظر به نفقه حال است اما حقوقی گذشته را تاپایان عده طلاق اگررجعی باشد قابل مطالبه است