مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج کردن زوج و پرداخت نیم عشر

سلام. من میخوام مهریه مو از طریق ثبت به اجرا بذارم. ولی چون همسرم هیچی به نامش نداره هدفم فقط ممنوع الخروج کردنشه. آیا بازم باید نیم عشر دولتی رو من پرداخت کنم؟
سوال دیگم اینه که چن روز بعد از دادخواست مهریه من از طریق ثبت همسرم ممنوع الخروج میشن؟

پاسخ ها :

مهناز مهرافزا

مهناز مهرافزا :

استان :

برای صدور اجراییه در ابتدا نیازی به پرداخت نیم عشر نیست....