مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج کردن زوج

با سلام و احترام
خواهشا میشه بفرمایید در چه شرایطی می توانم همسرم را ممنوع الخروج کنم آیا بدون اینکه متوجه بشه میتوانم این کار را انجام دهم یا اینکه باید حتما شکایتی طرح بشه؟ فقط می خوام نتونه از کشور خارج بشه ولی متوجه شکایت من هم نشه. به غیر از مهریه گرفتن آیا راه دیگری جهت ممنوع الخروج کردن ایشان وجود دارد؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بدون طرح شکایت امکان پذیر نیست .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر زن هستید بجز و شکایت صرب وشتم مهریه راهی ندارد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام خیر . حتما باید طرح دعوی نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر متاسفانه
باید حتما طرح دعوی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید بررسی دقیق و جامعی انجام شود و سپاس می‌توان نظر داد⚖⚖

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتماً باید دعوا و یا دادخواستی و یا شکایتی مطرح شود تا بتوانید تقاضای ممنوع الخروجی بگیرید معمولاً موافقت نمی شود مگر آن که دلایل کافی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفترخانه ای که عقد کردید درخواست مطالبه مهریه بدهید و از طریق اجرای ثبت اداره ثبت زوج را ممنوع الخروج کنید.