مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج کردن زوج

سلام
من برای طلاق از همسرم و گرفتن مهریه و همچنین استرداد جهیزیه از طریق دادگاه اقدام‌کردم
خواستم بپرسم برای ممنوع الخروج کردن همسرم از طریق دادگاه اقدام کنم ؟ یا باید از طریق دفتر ثبت انجام بشه؟
اگه برای همیشه بره خارج از کشور من‌ نمیتونم مهریه مو رو بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
چنانچه پرونده در اجرای ثبت باشد از همان مرجع اگر در دادگاه باشد از طریق دادگستری امکان پذیر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ازدادگاه اقدام نموده ایید درخواست ممنوع الخروحی را از همان مرحع انجام ودهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم قطعی دادگاه می توانید از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
از هر دو مرجع امکان درخواست ممنوع الخروجی وجود خواهد داشت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
هم از اجرای ثبت و هم از دادگاه می توانید درخواست کنید که ایشان را ممنوع الخروج کنند.
بستگی دارد پرونده شما در کدام مرجع باشد.
برای مهریه ابتدا باید از طریق اجرای ثبت پیگیری کنید و از همان مرجع هم تقاضای ممنوع الخروجی کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پرونده شما هرکجا در جریان باشد میتوانید اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرونده شما در هرکجا جریان دارد از همان مرجع جهت ممنوع الخروجی اقدام کنید
اگر اموال داشته باشد قابل اقدام است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه یا ثبت امکان پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از صدور حکم قطعی میتوانید برای ممنوع الخروج کردن از طریق شعبه اجرای احکام مدنی اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از هر دو مرجع درخواست ممنوع الخروجی داشته باشید

که اگر زوج قصد خروج از کشور را داشت می‌بایست تامین مناسب بسپارد که حق شما محفوظ بماند

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

پرونده هر مرجعی هست از اون مرجع درخواست کنید و اگر ایشون از کشور خارج شده باشه در صورتی که مالی ازشون پیدا کنید قابل وصوله.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق دفترخانه تقاضای ممنوع الخروجی به اداره ثبت و اجرای ثبت دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر اجراییه مهریه خود را از طریق اجرای ثبت اقدام کرده اید از طریق ثبت انجام دهید،

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق اجرای ثبت جهت ممنوع الخروجی اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در بالا گفتی اقدام کردم در پایین گفتی از محل اقدام کنم ، به هر حال دادگاه باید ممنوع الخروج بزنه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ازدادگاه اقدام نموده ایید درخواست ممنوع الخروحی را از همان مرحع انجام ودهید