مشاوره حقوقی رایگان - جایگزین حبس

سلام خدمت شما پدر بندہ به خاطر تصادف و نقص لاستیک خودرو محکوم به قتل غیر عمد شدہ و به 3 سال حبس تعزیری محکوم شدہ و حدود 3ماہ در زندان است آیا راھی برای آزادی پدرم وجود دارد باید چکار کنم خودرو دارای بیمه بودہ و خانوادہ مقتول دیه را گرفته است

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
نهادهای ارفاقی جدیدی در این خصوص وجود دارد که مجازات تبدیل شود
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید