مشاوره حقوقی رایگان - حبس 6 ماه تعزیری

باسلام. بنده باپدرم تصادف کردم فوت شدن مدارکم تکمیل بیمه هم دارم الان دادگاه به پرداخت دیه وحکم6ماه حبس تعزیری محکومم کرده متأسفانه 20روز وقت اعتراض داشتم نتونستم برم ازوقتشمدوماه گذشته اگربعدازپرداخت دیه رضایت شکات جلب کنم تکلیفم چی میشه توروخدا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام لایحه دفاعیه بدهین مبنی بر اینکه وقت اعتراض رد شده و میتوانید اعاده دادرسی هم بدهین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رضایت شاکی را بگیرید و درخواست تخفیف و تعلیق اجرای مجازات یا تبدیل مجازات بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شکایت را بگیرید لایحه ارسال نمایید احتمال تعلیق وجود دارد