مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک کیفری

سلام پنج سال با یک شرکت کار میکردم رسیداشو گم کردم ولی شاهد دارم امسال چهارصد میلیون پولمو بردن چکام برگشت خورد از دامادمون چک گرفتم که خرج کنم خودش امضا کرده ولی چون نتونستیم پاس کنیم شرکت میدون برای دامادمونه رفته کیفری شکایت جعل کرده که من امضا کردم و دوتا از چکاشو لای چکای خودم بوده که قبلا امضا کردم اشتباهی چک دامادمون رو فقط دوتاشو من امضا کردم چون هردوتامون یه شعبه دسته چک داریم حواسم نبوده که چک مال اونه مال من نیست الان ازم شکایت جعل و کلاهبرداری کردن چکار باید بکنم قرار نهایی امروز صادر شده ولی نمیدونم کجا باید برم دامادمون هست و با مبلغ چک هیچ مشکلی نداره و شکایتی ازم نداره ولی شرکت ازم شکایت کرده و پیام داده بود قبلا که بهت انگ میبندم میندازمت زندان پیاماش موجوده نگه داشتم. با تشکر

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
به نظر میرسد اظهار اشتباه شما در اعمال شما در ظاهر و بدو امر چندان مقبول نیست لکن برای دفاع از خود توصیه میگردد به یکی از همکاران در شهر محل سکونت خود مراجعه نمایید.