مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه مؤثر برای استخدام هیئت علمی دانشگاه

با سلام من دختری هستم که 14 سال پیش در خیابان با یک پسر که هم کلاسی من بود توسط مأموران نیروی انتظامی دستگیر شدم به جرم قدم زدن و به اصطلاح رابطه با اون پسر دستگیر شدم که همانروز چون پنجشنبه بود ما را بردن دادگاه و قاضی کشیک دستور داد مشکلی نیست می توانند بدون وثیقه بروند فقط کارت ملی را جا گذاشتیم اما روز شنبه مجددا باید بیایند دادگاه که روز شنبه قاضی دادگاه دستور آزادی و مختومه شدن پرونده را داد و گفت مشکلی ندارد، حالا سوال من اینه این موضوع الان جز سوء پیشینه میشه با توجه به اینکه 14 سال هم از اون موضوع گذشته و آیا در سوابق مشخص است چون من برای جذب هیئت علمی دانشگاه اقدام کردم و پرونده من در حال بررسی است. ممنون میشم پاسخ دهید. با تشکر

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

خیر سوءسوابق کیفری با قطعیت رای کیفری مشمول مرور زمان