مشاوره حقوقی رایگان - بیمه حوادث در کارگاه

باسلام. بنده 4 ماهه در کارگاهی مشغول به کارم. کارفرما تاکنون بیمه تامین اجتماعی برای هیچکدام از کارگران رد نکرده. از کجا بفهمیم در این کارگاه بیمه حوادث هستیم یا نه؟ آیا بیمه حوادث به بیمه تامین اجتماعی مربوط است یا خیر؟ ضمن اینکه کارفرما از نشان دادن قرارداد بیمه حوادث امتناع میکند و همیشه میگوید قرارست شما را بیمه مدنی کنم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بیمه حوادث ربطی یه تامین اجتماعی نداره و همه ی شرکتهای بیمه ای بیمه حوادث میکنن و البته برای کارگر هم فرقی نداره و مزیتی برای کارفرماست که کارگری دچار حادثه شد بجای اینکه خودش دیه بده بیمه میده