مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین انجام کار در شرکت

سلام بنده از ارتفاع 3متری سقوط کردم ودچارسانحه وشکستگی از ناحیه مهره اخرکمر و لگن شدم شرکت گفت با توافق و از طریق بیمه حادثه دیه دریافت کن با گذشت 4ماه از حادثه بنده پیشرفتی در پرونده احساس نمی‌کنم ودر تماس های مکرر جواب قانع کننده ایی نمی‌گیرم و از طریق کارفرما هم هیچ کمک هزینه آیی که شامل حق اولاد و سنوات که بصورت ماهانه برای همه کارکنان داده میشد نداده است لطفاً مرا راهنمایی کنید خیلی ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما باشد میتوانید از کار افتادگی دریافت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا برو شکایت کن به دادسرا و درخواست معرفی به پزشکی قانونی بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای دریافت دیه ، شما باید از طریق شرکت بیمه پیگیری نمایید

و برای دریافت حق و حقوق خود ، شما میتوانید در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جهت از کار افتادگی میتوانید اقدام نماييد وانگهی باید به تایید برسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان حادثه حین کار شکایت کنید و دیه خود را طبق نظر پزشکی قانونی مطالبه کنید.
از بیمه حضورا پیگیری کنید اگر پرونده ای برای شما تشکیل نشده بود به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با عنوان حادثه حین کار شکایت کنید و دیه خود را طبق نظر پزشکی قانونی مطالبه کنید.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر شرکت به تعهد خود عمل نکرده می توانید اقدام به شکایت نموده و موضوع از طریق دادگاه به کارشناس اداره کار ارجاع و میزان تقصیر طرفین مشخص و سپس می توانید دیه را مطابق میزان تقصیر دریافت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق اداره بیمه جریان مربوط به دیه تعیینی را پیگیری نمائید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نهایتا اگر پرداخت نکرد شکایت نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بادرود رود در ابتدا یک فقره شکایت با موضوع حادثه حین انجام کار از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی مطرح نمایید که این شکایت به دادسرا ارسال میشود بعد از رسیدن شکایت به دادسرا و صدور دستور لازم مبنی بر انجام تحقیقات در ابتدا پرونده به بازرس اداره کار ارجاع می شود و بازرس اداره کار اقدام به بازرسی می نماید و نظر کارشناسی خود را اعلام می نماید که آیا حادثه ناشی از کار بوده است و یا حین انجام کار بوده است یا خیر و سپس در صورتی که به نظر بازرس اعتراض داشته اید می توانید درخواست ارجاع موضوع به کارشناس رسمی دادگستری نیز مطرح نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توافق بیمه ای دیه ی کامل جراحات شما داده نمی شود بهتر است برای دریافت دیه از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کیفری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بازرسي كار و دادسراي محل شكايت توأمان نماييد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید از کارفرما در دادسرا شکایت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شکایت از کارفرما دردفتر خدمات قضایی با موضوع حادثه حین انجام کار نمایید کارشناسی می شود و در صورتی که مقصر حادثه خود شما نباشید تمامی دیه را دریافت و درصورتیکه درصدی را شما مقصر باشید اندازه که مقصر هستید از دیه تان کم و باقی را می توانید دریافت کنید می‌توانید بابت از کار افتادگی نیز در اداره کار از طریق سامانه نیز اقدام شکایت علیه کارفرما و شرکت می توانید بکنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما باید از طریق دفاتر خدمات قضایی از کارفرما شکایت میکردید که بیمه شاملتون بشه و اگر از مدت قانونی هم بگذره دیگه نمیتونید شکایت کنید و حق شما کامل پایمال میشه بنابراین سریعا اقدام کنید‌.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

براساس ماده 65 قانون تأمين اجتماعي در صورت وقوع حادثه ناشي از كار، كارفرما مكلف است اقدامات لازم اوليه را براي جلوگيري از تشديد وضع حادثه ديده به عمل آورده و مراتب را ظرف سه روز اداري كتباً به اطلاع سازمان برساند در صورتي كه كارفرما بابت اقدامات اوليه مذكور متحمل هزينه‌اي شده باشد سازمان هزينه‌هاي مربوط را خواهد پرداخت. بنابراین سازمان تامین اجتماعی مکلف به پرداخت خسارات ناشی از کار به صدمه دیده خواهد بود.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید از طریق اداره کار و دادگاه شکایت کنید