مشاوره حقوقی رایگان - نظر جنسی برادر به خواهرش

سلام خسته نباشید.
من با یه دختری آشنا شدم که برادر ایشان نظر جنسی بهش داره، دختر را در خانه حبس کرده و اجازه خروج به او نمی دهد. حتی گفته که ایکاش زن من بودی، زمانی هم که دختر اعتراض می کند او را مورد ضرب و شتم قرار می دهد.
پدر مادر دختر هم از ترس آبرو و ترس از بردار کاری انجام نمی دهند.
می خواستم بدونم چگونه می توان بهش کمک کرد؟؟ حتی اجازه خروج از خانه را هم ندارد.
آیا ضبط کردن صدا برادر می تواند مدرک خوبی باشد؟

و آیا مراجعه دختر به مراجع قضایی یا کلانتری کمک می تواند بکند ؟ چون منزل دختر جای امنی برای او نیست، بعد از شکایت آیا دادگاه به او کمک می کند ؟

ممنون می شوم جواب دهید.

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
بلی ادعاها را خانم از طریق دادسرا مطرح نمایند اگر ادعاها اثبات گردید نهایتا ایشان با درخواستشان به بهزیستی معرفی میشود.