مشاوره حقوقی رایگان - حجر

با سلام، من در سال 95 آپارتمانی به ارزش 200میلیون معامله کردم، ولی ایشان از آمدن در محضر امتناع ورزید، بعد از شکایت ما، حکم قطعی انتقال سند به نفع ما صادر شده، ولی بعد از یک ماه پسر ایشان حکم حجر ایشان را گرفته، در صورتی که خود پسر در موقع معامله حضور داشت، حال ایشان از ما درهم مورد این معامله شکایت کرده اند، آیا می توانند کاری بکنند.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. بله ایشان می توانند به استناد حکم حجر معامله را باطل کنند. در صورت تمایل تماس بگیرید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام تاریخ حجر در حکم اعلام شده؟