مشاوره حقوقی رایگان - اختیار شوهر در منع اشتغال زن

سلام
من شاغل در بانک هستم در تهران و همسرم در اصفهان. در عقدنامه عنوان شغل ذکر شده کارمند بانک. ولی به عنوان شرایط ضمن عقد حق اشتغالو نگرفتم. شغلم به گونه ای است که امکان کار کردن بصورت دورکاری کامل نیز وجود دارد.
1.آیا به صرف اینکه محل کارم در تهران است همسرم میتواند مانع از شغلم شود؟
2. در استانه جدایی هستیم و بدلیل اینکه همسرم قصد ازار بنده را دارد شکایتی مبنی بر منع اشتغال داده اند. آیا با این وجود امکان اخراج از کار ممکن است؟
3.بدون اطلاع بنده امکان اخراج خودبخودی از محل کار وجود دارد؟
4.روند اخراج زن از محل کار به چه صورتی می باشد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

1. خیر 2. خیر 3. خیر 4. فرقی در قانون نیست بین زن و مرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باتوجه که به اینکه از ابتدا شما شاغل بودی تا حتی در عقدنامه شمت بدان اشاره شده است و همسرتان مطلع از کم و کیف شغل شما بودند لذا منع از اشتغال به نظر قانونی نخواهد بود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر امکان اخراج وجود ندارد. ولی از مصادیق عدم تمکین است. حکم بر محکومیت شما به تمکین در شهری که زوج شاغل است صادر می‌شود و در صورت عدم تمکین شما حق نفقه ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا زوج نمیتواند مانع اشتغال زوجه از کار بشود. مگر با شرایطی خاص
زیرا شما از قبل از
ازدواج ، کارمند بانک بوده اید و همسر شما از نوع شغل شما ، علم و آگاهی داشته و شغل کارمندی بانک هم خلاف شأن خانواده نمی باشد و ...
خیر اخراج امکان ندارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زوج نمیتواند مانع کار کردن زوجه شود مگر اینکه کار زوجه خلاف شئونات خانوادگی باشد که کارمند بانک خلاف شآن خانوادگی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوج نمی تواند مانع کار کردن زوجه شود مگر اینکه کار زوجه خلاف شئونات خانوادگی باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باتوجه که به اینکه از ابتدا شما شاغل بودی تا حتی در عقدنامه شمت بدان اشاره شده است و همسرتان مطلع از کم و کیف شغل شما بودند لذا منع از اشتغال به نظر قانونی نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوج نمیتواند مانع کار کردن زوجه شود مگر اینکه کار زوجه خلاف شئونات خانوادگی باشد یا قانون عدم اشتغال را لازم بداند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نمی‌توان مانع اشتغال زوجه شد مگر اینکه آن شغل و کار منافي کانون و مصلحت خانواده باشد