مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام خسته نباشید من یک چک در وجه حامل برای ضمانت دارم که بدون تاریخ هست ، بعد از دو سال شخصی که چک رو داده هنوز نتوانسته پول را پرداخت کند؟ اگر شکایت کنم حکم به پرداخت داده میشود؟ و اینکه اگر چک را کپی برابر اصل کنم اعتبار خواهد داشت ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بله حکم صادر خواهد شد و ارایه اصل چک به دادگاه الزامیه

سعيده  لشكري

سعيده لشكري :

سلام بله میتوانید دادخواست مطالبه وجه چک بدهید اگر تاریخ زده شود.درضمن کپی. برابر اصل چک اعتباری برای وصول ندارد