مشاوره حقوقی رایگان - طلاق همسر دوم

من چند سال پیش با خانمی که بیوه بوده و فرزند نیز داشته ازدواج و حالا صاحب فرزند پسری از او هستم که چندسال هست که با من زندگی میکند. و از طرفی خانم تمکین نکرده و جدا زندگی میکند. حالا قصددارم طلاقش بدهم. چه مواردی را قانونا میتونه از من مطالبه کنه ... ضمنا مهریه اش دارد از حقوقم کسر میشود

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.اگر شما عدم تمیکن را بگیرید نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد.و مهریه هم بنابراظهارخودتان کسرازحقوق میشود.