مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه در صورت طلاق از طرف مرد

سلام وقت شما بخیر. می خواستم بپرسم من حدود 3 سال عقد بودم و همین طور 4 ماه خانه ی شوهرم.
شوهرم درخواست طلاق داده خودش. آیا دادگاه مهریه و نفقه من رو پیگیری میکنن؟ یا من باید خودم دادخواست بدم. مهریه ام 14 سکه است. اما شوهرم مالی ندارد که بخوام تصرف کنم. شاغل می باشد. (مکانیک خودرو و تعدادی وسایل مغازه دارد که حدودا 200 میلیون تومان می باشند. که من شنیدم قابل تصرف نیستن چون جزء شغلش است. تنها چیزی که دارد حقوقش است که بیشتر از ماهی 6 میلیون تومان است.
و همینطور من 3 ماه هست که خانه ی پدرم آمده ام چون شوهرم خوشگذران بود و خیلی شب ها خونه نمیامد و روابط نامشروع نیز از ابتدای ازدواجمان داشت. ولی خودش ابتدا اقدام به طلاق کرد. من هم به اصرار خانواده ام و همین طور کنار آمدن با واقعیت میخواهم طلاق بگیرم. برای دریافت حق و حقوم چه راهی رو پیشنهاد می کنید؟
دادگاه در جلسه دوم درخواست داور از طرفین کرده. ولی پدرم میگوید سازش نکنیم و توافقی نداریم.
همچنین جهیزیه من در تصرف زوج می باشد. که دادخواست بدوی دادم ولی هنوز اقدام به استرداد نکردم.
لازم به اجرا گذاشتن مهریه است یا خیر؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه طلاق از سوی زوج باشد دادگاه ملف است در خصوص کلیه حق و حقوق مالی زوجه تصمیم بگیرد و نیاز به دادخواستی از سوی زوجه نمیباشد .