مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف مرد

با سلام همسر بنده خودش یکطرفه اقدام به طلاق کرد بدون مطالبه مهریه از جانب من .... همه مراحل ظرف دو سال طی شده و امروز تعدیلشون هم رد شد و منتظر قطعی شدن رای تعدیل هستم ... بعد از قطعی شدن تعدیل ایشان، من آیا باید برم اجراییه بگیرم و برم اجرای احکام تا حق و حقوق را بگیرم یا برم محضر طلاق ؟ ایشان وکیل داره و من وکیل ندارم و وکیلشون رفته جلو جلو سمت محل کارش دفتر خونه طلاق وقت گرفته که بلافاصله بعد از قطعی شدن رای برای طلاق اقدام کنن .... میترسم توی محضر سرم کلاه بذارن تا به اینجا خیلی سعی کردن به من ضربه بزنن تا سکه ها رو ندن. خواهش میکنم پاسخ بدید. با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
سوالتون واضح نیست
اگر شوهرتان رادردادگاه محکوم کرده اید ورای دارید بعدازقطعیت به اجرای احکام دادگاه مراجعه کنید