مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ماشین باری

با سلام من در یکی از روستاهای شهرستان هشتگرد در استان البرز زندگی میکنم که در کوچه فرعی روستا ساکن هستیم تقریبا دوماه پیش یک ماشین باری ولوو شش چرخ به شماره ....... جلو درب خانه زیر کرد و فرار کرد مادرم فوت شد حالا میخواستم کمک کنید چطوری و در کجا از ماشین شکایت کنم

پاسخ ها :

سعيده  لشكري

سعيده لشكري :

درود باید به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه بفرمایید.ابتدا شکواییه تنظیم کنید بامدارک ومستندات به دفتر خدمات قضایی مراجعه وثبت کنید .طبق روال انجام میشود

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

اولین کار باید از طریق پلیس گزارش تهیه کنید بعد مستند به دفتر خدمات قضایی با یکی از ورثه فعلا شکایت شروع کنند تا تا اخذ حصر وراثت جهت پیگیری قبلش با یه وکیل مشاوره کنید

علي  خزائي

جناب آقای علي خزائي :

دادسرا ی محل وقوع جرم بده از صدور منع تعقیب ده از بیت المال پرداخته می شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به دادسرای محل شکایت قتل غیر عمد کنید شماره پلاک و مشخصات را بدید