مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام. اینجانب در سال 98 مرتکب رابطه نامشروع غیرزنا شدم و قاضی دادگاه بدوی 99 ضربه شلاق برام برید و به رای اعتراض کردیم ولی متاسفانه دادگاه تجدیدنظر استان بدون اینکه مارو بخواد همون رای دادگاه بدوی را تایید کرد بعد تقریبا یه سال و نیم و الان در تاریخ 99/103 تقریبا حدود چند ماه بنده با اینستاگرامم با خانم های متفاوتی در فضای مجازی در ارتباط بودم و خانمم اینستا منو هک کرده بود و من در جریان نبودم و حتی عکس برهنه از اندام جنسی م هم برا طرف مقابلم فرستادم و تمامی اینهار رو اسکرین شات گرفته داره و الانم رفته خونه پدرش و تقاضای طلاق داره. خواستم بدونم با توجه به این حکم سال قبل و این خیانت ها و اسکرین شات ایا برای دادگاه مدرک میشه و میتونه استناد کنه و طبق اون طلاق بگیره. ممنون میشم جواب بدید و یه وکیل خبره و با تجربه ترجیحا قایمشهر یا بابل معرفی کنید. سپاسگذارم

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام و وقت بخیر
از جمله مواردی که خانم می تواند مستندا به آن درخواست طلاق نماید عسروحرج هست
در واقع شرایط مشقت باری که ادامه زندگی رو برای ایشون غیرممکن می‌کند
در هر حال بنظر می‌رسد با اون حکم محکومیت قطعی سابق و موارد فعلی و شواهد و قرائن قاضی می تواند حکم به طلاق بدهد
منتها باز در هر حال بستگی به نظر شخصی قاضی رسیدگی کننده به موضوع و مدارک و دلایل ابرازی داره