مشاوره حقوقی رایگان - ایا رابطه نامشروع مرد دلیل طلاق زن هست؟

سلام من2سال پیش به خاطر خیانت همسرم خانه را ترک کردم 28فروردین 1400 شکایت رابطه نامشروع کردم با ارایه مدارک ارتباط نامشروع را ثابت کردم و حکم گرفتم. الان سوالم اینه که این رابطه دلیل طلاق من میشه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله تحت عنوان سوء معاشرت مرد و جرائم مغایر با حیثیت خانوادگی زن می توانید تقاضای طلاق نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید تقاضای طلاق نمایید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید