مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد در زمان مقرر برای واگذاری خودرو

با سلام
حدود شهریور ماه 99 یک خودرو خریداری کردم که قرار شد طی یک ماه سند واگذار شود
فروشنده گفت از بابت لیزینگ شکایتی دارد که تا یک ماه رفع میشود بعد از عقد قولنامه دستی درج پرداخت خسارت در صورت عدم سند زدن در تاریخ مشخص روزی 100 هزار تومان خسارت به طرف مقابل که اینجانب میباشم پرداخت کند .
حال مشخص شده خودرو فوق 3تا4 شاکی خصوصی داره و تا این تاریخ 15دی 99 هنوز سند نخورده و من ماشینم را میخواهم.
سوال اینجانب چه شکایتی میتوانم طرح کنم و آیا خسارتی که در قولنامه مشخص شده به من تعلق میگیرد یا نه. شکایت حقوقیست یا کیفری
در آن زمان اگر تعمیرات ماشین را انجام میدادم هزینه کمتری داشت حالا با توجه به تورم هزینه اش 3 برابر شده .
در شکوائیه چه خسارتهایی را میتوانم طلب کنم.
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
از حیث حقوقی می توانید دعوی الزام به تنظیم سند رسمی خودرو و مطالبه وجه التزام و... اقامه نمایید

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید