مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو

با سلام؛
پرونده اینجانب در خصوص عدم تحویل خودرو ساندرو تحویل 97 در اجرای احکام در حال پیگیری می باشد و به مرحله تعیین قیمت کارشناسی رسیده ولی قیمت های کارشناسی کاملا متفاوت و اختلاف فاحش با حتی قیمت کارشناسی شده دارد، و بعد از دو مرتبه اعتراض از پیگیری خسته شده و اعتراضی روی قرار کارشناسی سه نفره نفرستادم، آیا راهی برای عدم قبول این قضیه هست؟ و یا اصرار به تحویل خودرو ثبت نامی به نتیجه می رسد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد قرارداد شما نیاز به توضیحات بیشتر هست در شرایطی خاص شما میتوانید خود خودرو را مطالبه کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است مدارکتان ابتدا بررسی شود و بعد از گفتگو اظهارنظر کرد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید