مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو

سلام 27شهریور1400پول واریزکردم قرارشد27آذرتحویل بدن ولی تااین لحظه 14بهمن خبری نیست 17دی فاکتور شده و24 فیزیک پلاک شده ولی آژانس حمل مشخص نیست 14روزه درخواست‌ زدم حضوری خودم تحويل بگیرم کسی پاسخگو نیست توروخدا دردمون به کی بگیم کمکمون کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از شرکت خودروسازی پیگیری و اگر نتیجه نداد دادخواست استرداد مبیع دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام منتظر بمانید شرکت های خودروساز ، اصولا خیلی با تاخیر خودرو را تحویل خریدار میدهند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به طرفیت شخص مقابل دادخوالست الزام به ایفای تعهد و تحویل کالا را به استناد مدارکتون از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام درصورت پیگیری وعدم حصول نتیجه می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع به همراه خسارت مطرح کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

میتوانید بابت خسارت تاخیر در تحویل دادخواست بدهید

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام تشریف ببرید همان شرکتی که مربوط به خودروی شما هست و قرارداد فی مابین را هم مطالعه و در صورت تخلف شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به انجام تعهد و تحویل مبیع را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به تحویل مبیع (خودرو) دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق شرکت خودروساز موضوع را بررسی و به بازرسی مربوطه اعلام نمایید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
بایستی مراجعه حضوری کنید و علت را جویا شوید . به این صورت کلی ما نمی توانیم حدس بزنیم مشکل از کجاست

مهدي  داودي

مهدي داودي :

از طریق تقدیم دادخواست الزام به انجام تعهد و مطالبه خسارت تقدیم کنید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اول اظهارنامه بعد دادخواست الزام به انجام تعهد