مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مال غیر

سلام وقت بخیر. من یک حواله یک ماشین خودرو را از همکارم در خرداد ماه 1401 و به زمان تحویل تا پایان آذر 1401 خریداری کردم و پول حواله خودرو وپول ماشین را به حساب ایشان واریز کردم و یک قولنامه دستی بین خودمان نوشتیم و تمام حق مالکیت را از ایشان سلب کرده و به اسم خودمان نوشتیم و حق فسخ به قیمت روز خودرو گذاشتم.
و از ایشان امضا و اثر انگشت و120 میلیون سفته با امضا و اثر انگشت گرفتم.
ایشان ماشین را اول برج 12 از ایران خودرو گرفته ونه ماشین و تحویل میده و نه سند میزنه و میگه بیا من ماشین و میفروشم سود پول شما رو میدم.
سودی که ایشان میخواد بدهد 200 میلیون زیر قیمت پول روز خودرو است.
از نمایندگی ایران خودرو پرسیدم گفتن اون ماشین با اون شماره قرارداد هیچ نوع ممنوعیت برای فروش نداشته و میتوانید 10 روز پس ازتحویل خودرو تعویض پلاک انجام بدهید.
اصلا ایشان میتواند ماشین رو بفروشد یا خیر؟
با توجه به خواسته نامشروع و خارج از متن قرارداد بنده باید چیکار کنم و چگونه ماشین را تحویل بگیرم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق متن قرارداد در دادگاه حقوقی اقامه دعوا کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا دادخواست دستورتوقیف سندی خودرو و الزام به سند و تحویل خودرو

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مدارک و مستندات شما می بایست مورد بررسی قرار گیرد مطابق آن به توان به شما کمک نمود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده باید به صورت کامل و دقیق بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورتی که فروشنده خودرو را به شخص دیگری انتقال بدهد مرتکب جرم کلاهبرداری و فروش مال غیر شده است و مجازات حبس خواهد داشت

شما میتوانید شکایت کیفری و حقوقی مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نمی تواند ، در صورت فروش مرتکب جرم فروش مال غیر می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود قانونا خیر نمیتواند اگر اقدام کند مرتکب فروش مال غیر شده است