مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مالی سوء استفاده از اعتماد و جایگاه اجتماعی

با سلام. شخصی مدعی شد به اینجانب که میتواند خرید دین کند توسط چک و من شخصی را معرفی کردم به ایشان و چون من معرف بودم و با تاکید که من شمارامیشناسم و اعتماد میکنم چک می دهم به این آقا .... متاسفانه مبلغ چک 22میلیون بود که از این چک 10 میلیون برگشت داده شد به صاحب چک والباقی اش به بهانه های مختلف امروز فردا و حتی چندین با متذکر این کار شدیم بابت مانده حساب پول ولی هیچ توجهی نکردن به بازگشت مبلغ - شاهدین همه هستن و آماده شهادت دادن هم هستن فقط با چه عنوان حقوقی امکان داره من شکایت کنم و چه ماده حقوقی کیفری شامل این مورد می شو چون این مابه تفاوت باعث شده من ضرر کنم و پرداخت .... سپاس

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

موضوع وصف حقوقی دارد و دادخواست مطالبه وجه بااحتساب خسارات میتوان مطرح نمود