مشاوره حقوقی رایگان - پليس امنيت اخلاق

با سلام وقت بخير
بنده ديروز با دوست پسر توي خيابون زده بوديم كنار داخل ماشين بوديم
پليس رسيد كه در واقع لباس شخصي و ماشين شخصي بودند و فقط بيسيم داشتن
مدارك ماشين و شناسايي را گرفتند همينطور كارت ملي بنده را بعدش پس دادند اما گفتن كه بعد از اينكه به مالك خودرو پيامك رسيد بايد هم بنده و هم دوستم بريم وزرا
ميخواستم ببينم واقعا قضيه از چه قراره چه اقداماتي ممكنه توسط پليس صورت گرفته باشه و ما بايد چيكار كنيم ؟

پاسخ ها :

روح اله  مهربان

جناب آقای روح اله مهربان :

سلام.نیاز به اقدام خاصی نیست.فقط ابلاغات قضایی تعهد آور می باشد.