مشاوره حقوقی رایگان - معامله آپارتمان

سلام آپارتمان بنام خانمم خریداری کردم چون وام مسکن بنام همسرم بود ولی متاسفانه ضامن برای خانمم جور نشد، وام رو بنام خودم زدم ولی مبایعه نامه رو املاکی گفت متمم نمیتونم بزنم و باید دوباره قرارداد بنویسیم کد جدید بگیریم، درصورتی که بانک پشت نویسی هم قبول میکرد، املاک دوباره از من 700 هزار گرفت از قبل هم بابت210 میلیون معامله1500 میلیون گرفته بود لطفا تو رو خدا راهنمایی کنید، پول اضافی ندم، درضمن طرفین معامله با متمم موافق بودین، ولی املاک متمم نزد.

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
میتوانید واگذاری را به وسیله خودتون در حضور شهود انجام و انتقال و دهید.