مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل سند و کارت سوخت

سلام بنده دو ماه پیش یه پراید مدل 94 خریدم بعد از چند هفته فهمیدم ماشین مال کسی بوده که بنزین کشی و مبادرت به قاچاق سوخت کرده (باتوجه به بریدن اطاق ماشین جایه بالا در باک خودرو رو سوراخ کرده که شلنگ رد کنه تو صندوق عقب و بنزین بزنه داخل گالن) و یه مشکل دیگه کارت سوختش رو نمیده من پانصد تومن بهش بدهکارم بهش زنگ میزنم هی امروز و فردا میکنه، اینجا بنزین آزادی لیتری دو هزار و پونصد تومنه لطفا خواهشا راهنماییم کنید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با سلام. شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمائید.
در مورد عدم تحویل کارت سوخت نیز می توانید در همان دادخواست ، الزام به تحویل متفرعات مبیع از جمله کارت سوخت را نیز بخواهید.
و الباقی ثمن معامله را هم می بایست پرداخت شود.