مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در شروع به سرقت مسلحانه احشام در شب

سلام من از سال 94 مدارک شناسایمو گم کردم برج 3 اعلام مفقودی کردم برج 4 در صحنه سرقت احشام تو شهرستان دیگری پیدا شد من دادگاه نرفتم چندبار احضاریه به حساب کاربریم امد با عنوان مشارکت در شروع به سرقت مسلحانه احشام در شب و نگهداری اسپری فلفل میشه راهنمای کنید چکار کنم و مجازاتش چیه؟ ممنون

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اگه مرتکب جرمی نشده اید به دادگاه مراجعه و بی گناهی خودتون رو اثبات کنید قطعا کار ساده ای خواهد بود..