مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف و مزایده و فک رهن عقد بیع

سلام اینجانب خانه ای سال 91 خریدم که فروشنده در بنگاه اعلام کرد 3 م وام بدهی دارد ووکالت فک رهن و فروش داد که مدارک نزد بنگاه بود که با شکایت از بنگا گرفتم و متوجه شدم 37 م بدهی بانکی داشته خانه توسط خانم فروشنده قبلی برای دریافت مهریه پارسال بعلت نداشتن مدارک بنام فروشنده دوم در اداره ثبت با توجه به استعلام اشتباه اداره ثبت در دادگاه خانواده توقیف و در مزایده فروش رفته شخص ثالث شکایت کردم گفتند صاحب سند حق شکایت دارد استعلام جدید را به دادگاه بردم که بنام فروشنده دوم سند خورده بود ولی هنوز بازداشت است شاید بخاطر وامدار بودنش حالا من از فروشنده دوم شکایت مبنی بر اثبات عقدبیع و فک رهن و تنظیم سند نموده ام ولی قاضی با حضور وکیل بانک معامله را صحیح ندانست و اکنون با توجه به پرداخت کل پول خانه نتوانستم رفع توقیف کرده و فروشنده دوم که طبق قولنامه قرار بود یکماهه کل پول وام را بدهد تسویه نکرده فقط اقساط را واریز میکند لطف کنید چون خانه در رهن بانک بوده من خریدم و فروشنده در قولنامه ذکر کرده که تسویه کند ولی فقط اقساط را میدهد چگونه مجبورش کنم کل اقساط را یکجا بدهد هم اینکه چون سند بنام من نیست چگونه رفع توقیف بعلت اشتباه اداره ثبت نمایم با اینکه قولنامه و وکالت فروش دارم و عقد بیع را قاضی نداد را انجام دهم خانه توسط یک دادگاه خانواده توقیف است و اثبات عقد بیع یا سند بنام لازم دارد دادگاه دیگر عقد بیع را بخاطر وامش قبول نکرد

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع شما مقداری پیچیده است که به گمام بعضی ها را اشتباه می فرمایید.در صورت امکان مشاوره حضوری داشته باشید.یاالله