مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با سلام. بنده از شخصی که در سایت دیوار کرج آگهی زده بود دستگاهی را خریداری کردم. دستگاه را برای من به شهر دیگری ارسال کردند. توصیف ایشان از دستگاه، آن چیزی نبود که به دست من رسید. قیمت دستگاه با چیزی که ایشان گفتند حدود دو میلیون تومان تفاوت داشت. از ایشان در شورای حل اختلاف کرج شکایت کردم. قاضی شورای حل اختلاف گفتند که مکالمات تلگرامی و صدای ضبط شده و شاهد، محکمه پسند نیست و پس از 6 ماه تنها راه فسخ است. در صورت فسخ به دلیل تغیرات قیمت دلار و اجناس، ضرر زیادی خواهم کرد. قاضی حکم را به نفع ایشان صادر کردند و گفتند که دلایلم را نمی توانند بشنوند و مکالمات تلگرامی و... سندیت ندارند. حال درخواست تجدید نظر، تغییر دادخواست و تغییر قاضی را دارم. آیا ممکن است؟ لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
رای صادر شده اگر در مهلت تجدید نطر خواهی باشد شما می توانید لایحه اعتراض بنویسید