مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق مجازات

با سلام بنده در رابطه با یک موضوع محکوم به اشد مجازات تعلیق که 5سال میباشد شدم مدت دو سال از از محکومیتم میگذرد درخواستی از سوی بازپرسم داده شده که من در سال 87یک سابقه موثر کیفری داشته ام که قاضی حکم دهنده متوجه نشده است ایا امکان این است که مجازات تعلیقم اجرا شود با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله قرارتعلیق اجرای مجازات شماباید لغو گرددومجازات اجراشود البته اگر که مدت زمان محرومیت از حقوق اجتماعی که بعلت ارتکاب جرمی که سابقا ازحقوق اجتماعی محروم شده بودید سپری نشده باشد والا اگر مدت محرومیت تمام شده باشد تاثیری ندارد