مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق مجازات

سلام ایا متهم حق استفاده از تعلیق را فقط یک بار میتونه داشته باشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستکی ب رعایت دستورالعمل های زندان دارد تا با موافقت قاضی اجرا و ناظر زندان انجام شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به میزان مجازات ودرجه جرم ونظر قاصی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
اگر شرایط تعلیق داشته باشد معلق خواهد شد.
توجه داشته باشید داشتن سابقه و تعدد جرم باعث خواهد شد که تعلیق به متهم تعلق نگیرد
.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مدت تعلیق مجازات 1 تا 5 سال است
و طبق قانون امکان صدور دو قرار تعلیق مجازات به صورت همزمان در دو پرونده وجود ندارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تعلیق اجرای مجازات محدود نیست ولیکن شرایط و ارکان خاصی دارد که باید توضیحات بیشتری ارائه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب و اگر شرایط آن وجود داشته باشد تعلیق همچنان پا برجاست اما در صورتی که تکرار جان صورت گیرد یا در بعضی از موارد تعریف صورت نمی گیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

امکان تعلیق مجازات فقط در بخش جرایم تعزیری وجود دارد. تنها مجازات های تعزیری درجه 3 تا درجه 8 مشمول حکم تعلیق می شوند.

براساس ماده 46 قانون مجازات اسلامی، مدت زمان تعلیق مجازات یک تا پنج سال می باشد. دادگاه اختیار دارد تمام یا بخشی از مجازات را تعلیق نماید. یک شرط در قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 آمده است و طبق آن تعلیق اجرای مجازات پس از گذراندن یک‌سوم مجازات مورد قبول واقع شده است. با توجه به بخش پایانی ماده 46 دادستان می‌تواند تقاضای تعلیق اجرای ما بقی مجازات را از دادگاه صادرکننده حکم قطعی بنماید.

نکته: شخص محکوم‌علیه نیز می‌تواند پس از گذراندن مدت تعلیق، تعلیق اجرای مابقی مجازات را نیز تقاضا نماید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در یک جرم یکبار قابل استفاده است اما در جرم بعدی مجددا نیز قابل استفاده است