مشاوره حقوقی رایگان - پابند و تعلیق

سلام. بنده به شش سال حبس تعزیری محکوم شدم به جرم مواد یکسالو نیم از حبس را گذرانده ام حالا درخواست پابند داده ام اگر با پابند بنده موافقت شود می توانم درخواست تعلیق هم بدهم

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با گذراندن یک سوم از مجازات بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
بعد از سپری شدن 1/3 از
مجازات ، شما میتوانید درخواست تعلیق مجازات را به قاضی اجرای احکام مطرح نمایید ولی شما باید تمام شرایط مقرر در قانون را داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بعد از تحمل یک‌سوم‌مجازات میتوانید درخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از آزادی مشروط نیست با گذشت یک سوم استفاده نمود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
بعد از گذراندن یک سوم مجازات می توانید درخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد رای صادره دارد بنظر امکان بهره مندی از تخفیفات قانونی وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از گذراندن یک سوم مجازات برای آزادی مشروط و تعلیق می توانید درخواست دهید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

بعد از گذشت یک سوم از حبس بلامانع است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
با توجه به صراحت ماده 62 قانون مجازات اسلامی که با وجود شرایط مقرر در تعویق مراقبتی محکوم به حبس را در جرائم تعزیری پنج تا هشت با رضایت وی تحت نظارت سامانه الکترونیکی قرار دهد و مقنن در سال 99 این اختیار را در مورد جرائم تعزیری درجه 2 و 3 و 4 در صورت گذراندن 1/4 مدت حبس گسترش داده است. بنابراین پس از صدور حکم اعلام رضایت محکوم برای اعمال این شیوه اجرا در جرائم تعزیری درجه 5 تا 8 کافی است.