مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق

سلام.بنده به جرم سرقت 9ماه حبس تعزیری 73ضربه شلاق و رد مال دو عدد پایه فلزی محکوم شدم. چند روز زندان رفتم بعد اومدم بیرون 70میلیون وثیقه صادر شد واسم. الان که حکم قطعی شده نرفتم واسه حبس. آیا راهی هست برای تعلیق کردن پرونده ام؟ تا حالا سابقه سرقت ندارم ولی به جرم درگیری قبلا زندان رفتم ... الان که دادگاه برم میفرستن زندان میخوام از الکتریکی قضایی اقدام کنم؟!! لطفا راهنمایی ام کنید.... با تشکر فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض دارسد میتوانید تجدیدنظر خواهی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید خود را به زندان معرفی نمایید تا به تا بعد از سپری شدن مدتی از موارد تعلیق یا آزادی مشروط استفاده نمایید و فرار شما موجب می‌شود که به شما تعلق نگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قید کنید که جرم قبلی چه سالی اتفاق افتاده است ؟
اگر سابقه شما موثر نباشد بعد از گذراندن یک سوم حبس می توانید تقاضای تعلیق نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است خودتان را به زندان معرفی کنید و سپس بعد از مدتی درخواست آزادی مشروط یا تعلیق بدهید و تا زمانی که خودتان را معرفی نکنید کاری نمیشه کرد و به ضررتان است.
اگر خودتان را معرفی نکنید ممنوع الخدمات می شوید و حکم جلب شما صادر میشه و وثیقه نیه به نفع دولت ضبط می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خود را به زندان معرفی نمایید تا به تا بعد از سپری شدن مدتی از موارد تعلیق یا آزادی مشروط استفاده نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بهتر است خود را به زندان معرفی نمایید تا بعد از سپری شدن مدتی تعلیق یا آزادی مشروط به شما تعلق گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا خود را معرفی کنید بعد از گذشت مدتی و داشتن جسن خلق و...درخواست پابند بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل بدان معترض

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
می توانید از پابند الکترونیک استفاده کنید البته با داشتن شرایط

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام چنانچه فرمودید حکم قطعی شده و نمیتوانید اعتراض کنید بهتر است خود را به زندان معرفی نمایید و رضایت شاکی را جلب نمایید و پس از آن از شعبه صادر کننده بخواهید که به شما تخفیف دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت قطعی شدن رای ضمن جلب رضایت شاکی و اعتراض مجدد در صورت عدم امکان این امر باید یک سوم حبس تحمل و بعد تقاضای آزادی مشروط کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

خود را به زندان معرفی نمایید تا به تا بعد از سپری شدن مدتی از موارد تعلیق یا آزادی مشروط استفاده نمایید