مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکالت بلاعزل تام الاختیار

با سلام، من حدود12 سال است که از کشور ایران خارج شده ام. قبل از خروج از کشور فکر کنم وکالتی بلاعزل تام الاختیار که به نسخه وکالت به هیچ طریقی دسترسی ندارم به پدرم داده ام. مادرم چند روز قبل فوت کرد و من متوجه شدم که پدرم تصمیم دارد سهم ارث مادری من را به نام خود و یا هرشخصی دیگری بعد از طی مراحل قانونی انتقال بدهد. مادرم دارای 2 فرزند میباشد. متاسفانه من در خاطر ندارم که وکالت را در کدام دفتر خانه امضا کردم، همچنین 100٪مطمئن نیستم که بلاعزل بوده یا خیر. ایا امکان عزل وکالت و تقاضای انحصار وراثت امکان پذیر هست؟ آیا پدرم امکان انتقال اموال موروثی مرا دارد در حال حاضر بدون اجازه من؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

وليد عامري

جناب آقای وليد عامري:

سلام..بله مگر اینکه وکالت را از طریق مراجع قضایی یا دفترخانه ایی که امضا نموده اید باطل نمایید