مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام من حدود دو ماهه که مهریم رو اجرا گذاشتم و الان چندسری پیام ازاداره پنجم اومده که برای انتخاب اموال شناسایی شده باید به واحد اجرا برم، یه پیام دیگه هم اومده که برای نحوه وصول طلبم باید تقاضانامه کتبی در دفترخانه بدم من همون موقع که درخواست اجراییه دادم دادخواست شناسایی اموالم دادم کتبی، حالا میخواستم بدونم که این تقاضانامه چی هستش و اینکه الان مالی توقیف شده؟

پاسخ ها :

علي  خزائي

جناب آقای علي خزائي :

بعد از درخواست صدور اجراییه و ابلاغ آن پرونده توسط شخص یا پست به شعبه اجرا ثبت ارسال میشه که با تقاضای کتبی متقاضی اموال شناسایی و مراحل مزایده آن انجام می شود اموال غیر منقول حسابهای بانکی و توقیف خودرو

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام طی دستورزیاست محترم قوه وصول ومطالبه مهریه بدوابایدازطریق اجراییات اداره ثبت اسناد صورت گیرد که مورد شما ازان قبیل میباشدوشما بایدجهت شناسابی اموال شوهروتوقیف ان ویاانتخاب اموال بمیزان مهریهازمیان اموال توقیفی اموالی را انتخاب نماییدویادرصورت وجودمعترض ثالث نسبت به ارایه توضیح اقدام نمایید.